Έρχομαι με κατεύθυνση από

Baggage service

airport parking luggage service Οι αποσκευές σας είναι δική μας υπόθεση! Το προσωπικό μας θα τις μεταφορτώσει στο minibus του Athens skypark.

24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο

airport parking luggage service Είμαστε πάντα ανοιχτά, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή χρειαστεί να αφήσετε ή να παραλάβετε το όχημά σας.

Μπορείτε να ταξιδέψετε ήσυχοι!

airport parking luggage service Το Athens skypark ειναι περιφραγμένο, φυλασσόμενο, παρακολουθείται και βιντεοσκοπείται από κάμερες ασφαλείας. Το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει κλειδωμένο και το κλειδι θα το παρετε μαζι σας, εφόσον επιθυμείτε*
*Σε περίπτωση πληρότητας μεγαλύτερης του 90%, το κλειδί θα παραμείνει υποχρεωτικά στο parking

Car care services

airport parking luggage service Επωφεληθείτε από την παραμονή του αυτοκινήτου σας και αφήστε μας να κάνουμε από ένα απλό πλύσιμο ή βιολογικό καθαρισμό, μέχρι αλλαγή ελαστικών!

Valet parking

airport parking luggage service Η πιο exclusive μορφή στάθμευσης. Προσωπικό του Athens skypark, θα σας περιμένει στην είσοδο από όπου θα πετάξετε για να παραλάβει το αυτοκίνητό σας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατόπιν συννενόησης τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

Κάρτα μέλους

airport parking luggage service Αποκτήστε την κάρτα μέλους και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Zoo park

airport parking luggage service Αναλαμβάνουμε τη φύλαξη του αγαπημένου σας κατοικίδιου σε συνεργασία με γειτονική αναγνωρισμένη πανσιόν. Η παράδοση και παραλαβή του αγαπημένου σας φίλου, θα γίνεται στο χώρο μας.
(η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν συννενόησης 48 ώρες πριν).

Φόρτιση ηλεκροκίνητων οχημάτων

airport parking car charge Έχετε ηλεκτροκίνητο ή υβριδικό όχημα; Φανταστικά! Τώρα, μπορείτε να το φορτίσετε στο χώρο μας.